søndag 21. januar 2007

Dronningen av Bloggoland

Bloggoland er et lite land. Så lite er landet at det egentlig bare består av en fjord. Innerst i fjorden bor det en dame. Dama er dronning i Bloggoland. Valgt til dronning på evig tid. Dronningen styrer sitt rike med hard hånd. Ingen vet hva Dronningen heter, for dronningen skal bare tiltales Dronning. Ikke noe annet.

Menn får sjelden slippe inn i Bloggoland. For å slippe inn i landet, må de gjennom Dronningens Mannsform for å bli korrekt formet. Hvis noen nekter, får de merke Dronningens vrede. Man blir hengt ut til skrekk og advarsel i Dronningbloggen. Og de slipper aldri inn i Bloggoland.

Dronningen speiler seg lenge hver dag. Da kan man høre henne mumle: ”Hvem er den smarteste, flinkeste, vakreste og mest intelligente i Bloggoland. Det er meg, meg, meg.

Dronningbloggen er noe hun bruker for å meddele sine undersåtter om hva som til en hver tid er korrekte meninger i Bloggoland. Ikke alle kvinner er velkomne i Bloggoland heller. De må alle mene det samme som Dronningen.

Alle ved hoffet hennes elsker henne og tilber henne. Dersom noen innbyggere i Bloggoland sier eller skriver noe stygt om Dronningen eller de menneskene som Dronningen liker, blir de straffet. Da skriver Dronningen om dem i Dronningbloggen. Hvor dumme de er som ikke mener det samme som henne. Hun kan bli skikkelig sinna og da bruker hun masse stygge ord.

Dette skremmer de andre innbyggerne som ikke vil bli uvenner med dronningen. Slik spinner dronningen sitt nett. Noen elsker henne, noen frykter henne, mens noen bare synes hun er en oppblåst, pompøs, bitter og ignorant Dronning. Men Dronning er hun; Dronning for alle pudlene i Bloggoland.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Velkommen skal De være, Deres Majestet

Anonym sa...

Personer som omtaler seg selv i tredje person er sjeldent til å stole på og er fylt med litt for mye selvtilitt. Jeg der imot kneler for ingen.
Du skrememr ikke meg hilsen frelseren

Fjordfitte sa...

Dakal, dakal lille Vox. Så bitter, så bitter. Men ellers fint skrevet!

Knut Johannessen sa...

Fjordfitte: Nå blir jeg litt usikker på hvem som har tenkt de største konspirasjonstankene.

Jeg må skuffe deg. Jeg anser ikke dine skriverier for å være verdt det bryderiet som dette er. Det får da være grenser for å ha høye tanker om seg selv. Jeg har faktisk en jobb å passe.

Men det passer jo godt inn i din teknikk med å forsøke å latterliggjøre andre. Det må du gjerne fortsette med. I don`t care.

Det kan kanskje tenkes at du har tråkket på noen andre ømme tær.

Fjellvagina sa...

Fjordfitte: Det er ikke Vox populi som står bak denne bloggen om du skulle tro det. Du må nok se i en annen retning.

Anonym sa...

Enten dette er meta, catfight eller sutring: Hold meg helt utenfor.

Anonym sa...

Pakkepikken

Anonym sa...

Interessant.... Denne sagaen tror jeg at jeg må følge med på.

Anonym sa...

Pakkepikken høres flott ut.